• Facebook - Blai Mañer Piano
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Blai Mañer Piano

Biografia

Blai Mañer Ferré inicià els seus estudis musicals al centre integrat Oriol Martorell. El 2018 va acabar el grau superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Tensy Krismant, obtenint les màximes qualificacions i el premi extraordinari a la categoria de piano. Ha estat becat en diverses ocasions per la Fundació de Música Ferrer-Salat. Actualment cursa un Màster en Interpretació de Piano al Royal Conservatoire of Scotland, a Glasgow amb el professor Fali Pavri i un Màster en interpretació de Música de Cambra al Conservatori del Liceu. Entre els seus professors hi ha l'Albada Olaya i en Xavier Pardo, qui ha esdevingut un dels seus mentors principals.

Ha estat guardonat amb diversos premis al Concurs Internacional de Piano d’Eivissa, Concurs de Joves intèrprets de Catalunya, IV Concurs per a Joves Pianistes de Torredembarra, Concurso Internacional de Piano Ciudad de Linares, Festival Internacional de Piano de Orihuela, XIII Premis d'Interpretació Musical de Girona o el Premi Ruggero Leoncavallo a Itàlia, entre d’altres. El 2015 va ser convidat a la XII Rassegna Musicale Europea organitzada a Itàlia, com a representant d’Espanya. Juntament amb la violoncel·lista Paula Sánchez Lahoz, amb qui forma duo des de 2012, va obtenir el 2n premi en l’especialitat de cambra i un diploma de mèrit pel seu concert de piano sol.

Com a solista, ha interpretat el Concert en La Major, K. 488 de Mozart amb la camerata Ferrer-Salat i el Triple Concert de Beethoven com a guanyador del concurs de solistes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Ha treballat amb pianistes i músics de la talla de Dimitri Alexeev, Jorge Luís Prats, Vladimir Viardo, Sebastian Risler, Bálazs Fülei, Diana Baker, Paul Katz, Akiko Ebi, Dina Yoffe, William Kindermann, Albert Atenelle...

Ha actuat en diverses sales i festivals de Catalunya com el XXX Festival Isaac Albéniz, Música als Parcs de Barcelona o Nits d’Estiu al CaixaForum, però també a l'estranger en llocs com Hongria, República Txeca, Lituània, Croàcia, Itàlia i França.